Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Meilės diena

17/02/2010 12:14

    Meilės diena;

Meilė antrajai pusei.

Neseniai šventėme  Valentino dieną. Kasmentinis šansas nupirkti gėlę ar dovanėlę mylimajai, ar pasigerinti naujai merginai. Viešbučiuose lieka mažiau vietų, kavinėse daugiau bešnekučiuojančių porų; Parduotuvės apsikabina gražiomis širdutėmis, primygtinai skatindamos paišlaidauti; 

Valentino diena yra viena meilės šventė metuose, o kiek laiko romantiškai praleidžiate su mylimaja? Tikiu, kad yra žmonių, kurie ir per "meilės" šventę pamiršta savo atrajai pusei pagerinti nuotaiką.  Jei norite savo santykius turėti šiltus, gerus ir būti patenkintais jais, turite nuolatos jais rūpintis. Meilės diena bent vieną kartą per mėnesį - gėlių pirkimas, nuvažiavimas  į romantišką kavinę, išvyka iš miesto.. Jūsų antroji pusė tikrai kaip gėlė nuvys, jei nelaistysite jos. Kas be ko, perlaistyti irgi nereikėtų - kas per daug, tas nesveika.

Ar matėte daug lietuvos vyrų per Valentiną stovinčių prie gėlių parduotuvės? Turbūt vangiai. Kodėl? Gal vieniems tiesiog nerūpi nupirkti pabrangusią gėlę, kiti taupo pinigus, kiti nemato prasmės(moteris mato ir jaučia prasmę), o gal per daug parduotuvių prekiaujančių gėlėmis? Per šią šventę viena pažįstama buvo Anglijoje (Lietuvių svajonių šalis); sakė, kad negalėjo atsižavėti vaizdu: vasario 14 dieną prie gėlių didžiausios tvarkingai stovinčių vyrukų eilės (gal po 30 žmonių). Visi laukia, kol galės savo svajonių moteriai išrinkti gėlių puokštę.

Meilė artimui.

Visada gauname atgalinį ryšį - tvarkingai laistome, tręšiame santykius - gauname gerus vaisius. Darome atvirkščiai - rezultatas irgi aiškus. Vien iš egoistiškų paskatų apsimoka gerai elgtis su antraja puse, nes tikėtina, kad ir ji elgsis panašiai. Jei šeimoje santykiai geri - sveikinu! Tačiau kaip bendraujame su aplinkiniais? Ar esate nuoširdžiai malonūs jiems -ar žiūrite smerkiančiu žvilgsniu? Ar padedate, kuriam reikia pagalbos, ar nusisukate? Ar rūpinatės tik savo ir savo šeimos gerove, ar stengiatės, kad visai visuomenei būtų geriau?urbūt dažnas paklausia, o kas man iš to, kad savo laiką, energiją ar pinigus panaudosiu kitų gyvenimo gerinimui? Pabandykite pagerinti per kito žmogaus gyvenimą bent šypsena, duonos kepalu, geru patarimu, paskatinimu - pamatysite skirtumą - gyvensime daug geriau.

Dabartiniai pokyčiai skatina atsigręžti į artimą. Jei būsime bendruomeniškesni - pasieksime visai kitus rezultatus. Turėsime ne tik nuvalytas aikšteles kiemuose, bet ir visada sulauksime pagalbos iš kaimyno. Kai būsime visi atsakingi už save, supransime, kad esame atsakingi ir už kitų žmonių gyvenimo gerovę, mažiau imsim sau- daugiau dalinsimės ir laimingesni būsime.

 

Su meilės diena visus metus!:)

—————

Back