Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Koks yra gyvenimas? 3 efektyvūs būdai jį pagerinti..

07/08/2014 22:11

Koks yra gyvenimas? 3 efektyvūs būdai  jį pagerinti..

Tikiuosi, kad sutinkate, kad gyvenimas yra toks, kokį jį pats sukuri. Jei dar papraščiau pasakius - gyvename kaip norime. Ar abejoji tuo? Kodėl? Taip, tikrai sutinku, kad VISKO kontroliuoti negali, pvz kitų žmonių išėjimo iš gyvenimo, jų elgesio su tavimi, ekonomikos, orų.. Tačiau gali reguliuoti reakcijas į tuos įvykius, kurie vyksta.

1. Patarimas - Jei trūksta "pasitenkinimo savimi", "laimės pojūčio".  - Praktikuok (nuolat)

Turiu bičiulį, kuris atėjus vasarai, metė rimtas mankštas (joga), pradėjo daugiau važinėti dviračių, užsiimti aktyviu sportu. Pradėjo keltis vėliau. Ir nebeliko laiko visai sau pabūti vienumoje. Sakė,kad "vėl reikia pradėti", nes laimės pojūtis išgaruoja. Taigi nuolatiniam laimės pojūčiui reikia PRAKTIKOS. O kokios - pasirink pats. Čia nepadeda filmų, serialų žiūrėjimas, knapsojimas ant sofos ar valgymas. Čia kalbame apie meditaciją, buvimą su savimi, maldą ir kitas praktikas.

 

2. Patarimas - nori pagerinti gyvenimą - Būk dėkingas.

Nepasakosiu visos teorijos apie dėkingumo naudą - tiesiog padaryk praktiškai - kiekvieną dieną surašyk - 10 dalykų už ką esi dėkingas. Pvz:. ačiū už tai,kad šiandieną esu sotus, nes jaučiuosi puikiai". Arba ačiū, kad išleidau xxxx lt, nes jų turiu." Ačiū, kad turiu pinigų. Ačiū, kad esu gyvas. Ačiu, kad Lietuvoje taika ir ttt.

 

Praktika kad duotų rezultatą turi užimti bent 30 dienų. Sėkmės.

 

3. Patarimas - pritrauk sėkmę žpildyk sėkmės žurnalą.

Kiekvieną dieną surašyk visus pasiekimus nor ir pačius mažiausius į savo sėkmės žurnalą. Tai daryk nuolat. Pamatysi, kaip kietai užsuksi sėkmės karuselę.

Ps sunkiausias dalykas daryti lengvas praktikas, nes sunku patikėti kaip jos veikia.

—————

Back