Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Jei ne šiandien, tai kada? Rytoj?

27/04/2009 07:45

Dažnai, vaikščiodamas su savo draugais, paklausiu, "ką šiandien padarei dėl savo svajonės"? Kokį veiksmą atlikai, kad pasiektum savo didyjį tikslą ar mažesnius. Jei turi mintyje verslo planą, tai ką padarei, kad jis kuo greičiau "išvystų dienos šviesą", jei nori pakeisti savo veiklą - ką padarei..? Su juoku prisimenu, kai eidamas vakare pasakiau lieknai panelei, bet dabar trupučiuką lašiniukų pradėjo augti pas ją, - sustorėjau sakau (kadangi gera pažįstama, tai ji gerai priima šį "komplimentą". O ji sako, greit pradėsiu bėgioti ir viskas nukris, bus kaip buvę. Sakau, o kodėl ne šiandien? Todėl, kad šiandien jau vakaras!

Jei nori nebepriaugti daugiau svorio, tai laikas šiandien nebepirkti McDonalds (ne reklama) hamburgerio ar skaniai kvepinčios bandelės, o dabar. Pastebėjijau ir tikrai įsitikinau, kad net jei ir sportuoji, svoris magiškai greitai nenukris, jei per daug valgysi savo kūnui nereikalingais produktais.

Nuoširdžiai linkiu kiekvienam dėl savo tikslo padaryti, daryti, po mažą gabaliuką lipdyti ir padaryti. Rezultatas ateis, net nustebsite kai įgyvendinsite savo idėjas.

 

—————

Back


Bloginam! Kada laikas pradėti gyventi?

Date: 17/09/2009

By: indre

Subject: i tema :)

“Sėkmė – tai daryti, ką nori, kada nori, kur nori, su kuo nori ir kiek nori” – Tony Robbins.

—————

Date: 17/09/2009

By: indre

Subject: i tema :)

kasdien sau atsakius i klausimus ka ir kodel as noriu daryti, tai jau yra judejimas... stimulas veda i prieki, tik reikia ziureti tiesiai i ji. negalima nei minutei nusukti demesio i sunkumus ir baimes. turi tiketi savo sekme, tiesiog zinoti kad bus taip ir ne kitaip... o tada jau pats likimas padeda :)

—————