Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Esi laimingas

25/03/2009 09:27

Laimė - tai proto būsena

Kai sveikiname žmones gimtadienio proga, per vestuves ir visas kitas šventes, mes linkime laimės, laimės, laimės, pinigų, draugų, sėkmės ir taip toliau. Mes trokštame būti laimingais, trokštame džiaugtis gyvenimu, mėgautis juo. Mes norime turėti daug gerų bičiulių, lipti sėkmingais karjeros laiptais, sukurti sėkmingą asmeninį gyvenimą ir gauti pripažinimą iš aplinkinių. Siekiant tikslų daugelis žmonių save graužia, kad neturi dar to ko siekia ir laiko save nelaimingais, jaučia, kad trūksta. Pavyzdžiui dirbdamas projektų vadovu jis svajoja būti departamento direktoriumi ir jaučia, kad jam taip sunku pasiekti šias pareigas. Jis kiekvieną dieną galvoja, kad jam labai nepatinka būti projektų vadovu ir jaučiasi lyg uždarytame rate. Jis nelaimingas. Taip gali būti? Tikrai gali!

Juokingiausia, kai žmonės jaučiasi nelaimingi, kai jiems trūksta daiktų. Pavyzdžiui neturi  batų iš naujos kolekcijos, arba nenusipirkęs naujausio mobiliojo telefono už 3000 litų. Jam taip jo trūksta, jam taip jo "reikia". Ar tikrai žmogui reikia kažko daugiau, kad būtum laimingas? Jei dabar skaitydamas esate susikrimtęs ir galvojate, kad esate nelaimingas, tai sakau, kad jūs esate laimingas. Jūs - laimingas! Jūs nuostabus, nepakartojamas, kūrybingas, energingas! Turbūt suprantate, kad visos šios sąvybės yra jūmyse. Jas atskleidžiate kiekvieną dieną!

Pažvelkite į veidrodį. Pažiūrėkite į save. pažiūrėkite, kiek daug jūs turite. Jūs tobuli, jūsų kuriamoji energija trukšte trykšta, jūs bežiūrėdamas nusišypsote ir suprantate, kad laimingas esate dabar! Laimingas, nes gyveni, laimingas, nes esi, nes turi draugų, nes sutiksi naujų žmonių, kurie tave supras, kurie parems tavo idėjas. Esi laimingas, juk laimė - tai proto būsena, laimė - tai gyvenimas. Ir nieko daugiau nereikia, kad būtum laimingas.

—————

Back