Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


"N" priemonių kaip tapti laimingu. Kodėl tai veikia? 3 pamokos.

07/04/2014 14:18

Visas tavosekme.lt konceptas ir yra padėti atsakyti į klausimą - kaip tapti laimingu, kaip geriau jaustis. Daug patarimų išrašyta (nežinau, kiek iš jų paskaitei. Jei ką surasi daugiau informacijos).

1. Pamoka - išmėgink gautą informaciją praktiškai. 
Pastebėk save, ką darai sužinojęs naujos informacijos. Ar po to puoli ieškoti toliau dar naujos ir vis kaupi, kaupi.. o gal sustoji, apmąstai ir puoli taikyti praktiškai. Kad lengviau būtų, susidaryk planą ir veik. Pvz., jei nori turėti stipresnį pilvo presą, susirandi vaizdelį "Kaip sustiprinti presą per *8 min". Įsirašai į savo dienotvarkę ir pirmyn.

2. Pamoka - nebijok tobulėti ir plėsti savo pažinimo ribas.

Jeigu būsi akvariume, niekada nesužinosi, kas slypi jūroje. Drąsiai išbandyk naujus mokymus, perskaityk naują knygą, susipažink su žmonėmis. Drąsiai keisk dienotvarkę, drąsiai eksperimentuok. Tik plėsdamas savo ribas, gali augti.

3. Pamoka - veik nuosekliai.

Jei vieną dieną padarysi atsispaudimų, naudos iš to bus menkai. Kad gautumei rezultatą, reikalingas laikas. Sužinojęs praktiką, būk atkaklus ir daryk tiek, kiek siūlo daryti autoriai. Yra technikų, kurios turi poveikį iš karto, yra kurioms reikia laiko. Taigi - įrankiai yra - daryk!

 

Ir pabaigai, patarimai, kaip gyventi geriau (pats nuspręs, ką daryti)

  • Daugiau šypsokis
  • Pozityviai mąstyk
  • Būk aktyvus
  • Žinok, ko nori
  • Būk laisvas - daryk, kas patinka
  • Gyvenk sveikai
Tavo sėkmės,
Saulius Bagdonas

 

—————

Back