Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Vestuvių planavimas: nuo ko pradėti ?

25/06/2014 11:40

 

Praūžus sužieduotuvių euforijai, imate mąstyti kaip susikurti šventę smagią ne tik sau, bet ir svečiams? Tuomet šie patarimai būtent tai, ko Jums reikia. Aptarsime pradinius etapus būtinus sėkmingai sukurti idealų vestuvių šventės scenarijų.

Svarbiausia pradėti nuo paprastų dalykų. Visų pirma Jums reikės plano.

  • Pirmasis patarimas, turėkite savo šventės viziją. Ar švente džiaugsitės su visa gimine ir draugais? Ar rinksitės mažas, jaukias, nedideliame šeimos ir artimiausių draugų rate vestuves?
  • Labai svarbu nuspręsti vietą, kurioje bus palaiminta sąjunga – Bažnyčioje ar Civilinės metrikacijos skyriuje. Nuo 2010 metų santuoką įregistruoti galima ir savo pasirinktoje vietoje. Juk tai puiki proga vestuves atšvęsti netradiciškai!
  • Jei abejojate ar verta kviestis piršlius, patariame – tikrai verta. Net pasirinkus netradicinį vestuvių scenarijų, piršliai apsiima naštą ant pečių ir „diriguoja šventės paradui“: padeda susodinti svečius, perima dovanas bei gėles, vaišina svečius saldainiais... Kitu atveju, viskuo tenka pasirūpinti patiems jauniesiems.
  • Pačios linksmiausios šventės akimirkos tiek svečiams, tiek jauniesiems – vakarinė programos dalis. Tokią atmosferą padeda sukurti renginio vedėjas. Juk jaunieji bei svita į renginio vietą grįžta nuvargę po vestuvinės fotosesijos, o svečiai tik ir laukia linksmybių. Vestuvių vedėjas padės atsipalaiduoti, sustyguos scenarijų, palaikys pakilią atmosferą.

...
Vestuvių šventė – laimingo ir kupino įspūdžių bendro gyvenimo pradžia. Jei vestuvės nuosekliai suplanuotos bei įgyvendintos – neišdildomi įspūdžiai užtikrinti visam gyvenimui.

Vestuvių vedėjas
Saulius Bagdonas

Sužinoti daugiau apie vestuvių vedėjo paslaugas>>
 

šaltinis: https://renginiu-vedimas.lt/

—————

Back