Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Tiesiog daryk! Galvoti dar ne viskas:)

28/05/2009 11:05

 Daugelis mėgstam "svaigti" ir save apgaudinėti to net nesuprasdami. Sakome, kad norime pavyzdžiui numesti svorio, bet vistiek valgome vakarais, einame į Mc Donalds, perkame be saiko ledus, geriame svaigiuosius, prisikąsdami įvairiausiais užkandžiais. Nei vienas iš šių paminėtų veiksmų netaps mūsų svorio prieauglio priežastimi, jei viską darysime saikingai.

Jei nori .. Kai pradėjau iš tiesų naudotis patarimu neatidėlioti darbų, norų ir daryti tiesiog iš karto, pastebėjau, kad viskas aplinkui pradėjo daug greičiau keistis į gerąją pusę, pagaliau pradėjau savo norus įgyvendinti greičiau nei anksčiau. Delsiau ilgą laiką, kol pradėjau reguliariai sportuoti. Kas man trukdė nueiti į sporto klubą? Tik aš pats, pasiteisindamas, kad nėra laiko rasdavau kitą priežastį. Pamenu, kai eidamas gražią vasaros dieną per pietus, pamačiau šalia darbo esantį klubą ir nedvejojęs sumokėjau nario mokestį už tris mėnesius. Padariau konkretų veiksmą ir pradėjau  vaiksčioti į treniruoklių salę. Dabar po pusės metų jaučiuosi daug geriau – kūnas lankstesnis, ištvermingesnis ir jaučiu didesnį pasitenkinimą savimi. Kiekvienas gali pradėti sportuoti, gali nebevalgyt riebaus sumuštinio prieš miegą, tačiau.. Tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir jo teisė, ką daryti ir ko ne. Tik dabar pasižiūrėjęs į veidrodį, gali suprasti ar esi patenkintas, ką matai jame.

Jei nori gerų santykių. Tas pats su asmeniniais santykiais. Jei būdami su savo antrąja puse mes nedarysime nieko, kad santykiai būtų gražūs, tvarkingi, geri, mums patinkantų- jie tokie tikrai nebus. Būtina stengtis, daryti ir darbais įrodyti, kad tau ar antra pusė, ar tiesiog draugas rūpi. Pavyzdžiui, jei šimtinį kartą atidėliosi susitikimą su draugu, kuris tau siūlo pasimatyti, jis gali supykti ant tavęs, nors jam žadėsi, kad greitu metu susitiksite. Reikia imti ir susitikti, jei to pats nori.

Jei dirbi darbą. Būna, kad planuoji įvykdyti projektą, tačiau jis vis nepamato dienos šviesos. Dažna to priežastis yra per mažas dėmesys šiam projektui arba išvis apleidimas - nieko nedarymas. Visada, kai pradėsi daryti darbą, nors pradžioje net nežinosi kaip tai daroma - bus galutinis vaisius. Atsiras žmonės, norintys padėti, patarti, turintys gerų sugebėjimų. Kai darysi - bus!

Jei suprasime, kad darbas yra malonumas - viskas vyks pagal mūsų dudelę. Darbas yra malonumas, kai gauname rezultatus. Įdėkime 110 % savo jėgų ir turėsime viską, ko norime!

—————

Back


Diskusija: Tiesiog daryk! Galvoti dar ne viskas:)

Date: 15/07/2021

By: CoreyEredo

Subject: The Best Offer of The Year!

This year turned out to be very difficult. But we have optimized and reduced the cost of our products!
It is almost impossible to find prices lower than ours, the sale is at the cost price level.
Watch and be surprised by our super low prices https://is.gd/72jG3I

—————