Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Seminare „Kaip padidinti pajamas“

06/10/2015 11:05

Ar Jūs kada susimąstėte apie tai, kodėl žmonės gauna skirtingas pajamas? O gal kada pastebėjote ir tai, ką jie kalba apie pinigus ir koks jų požiūris į pinigus?

Deja, daugelis žmonių pinigų stygių pateisina sunkia ekonomine situacija, nepalankiomis aplinkybėmis verslo plėtrai, laiko stygiumi savirealizacijai, investicijų stoka užsiimti ta veikla, apie kurią svajoja.

O ar pastebėjote, kad konkretus žmogus nepriklausomai nuo aplinkybių, ekonominės situacijos, sveikatos būklės sugeba uždirbti tam tikrą sumą pinigų, kurią yra įpratęs uždirbti? Pavyzdžiui, jei žmogus vidutiniškai per mėnesį uždirba 300 Eur, tai nepriklausomai nuo to, kas dedasi aplinkui, jis uždirbs 300 Eur. Jei žmogus uždirba 1000 Eur per mėnesį, lygiai taip pat jis sugebės išlaikyti tokį pajamų vidurkį.
 
Dauguma žmonių randa dar vieną vieną protingą paaiškinimą. „Šiam žmogui pasisekė, jis gerai mokėsi, jis gavo gerą darbą, jis turėjo gerą dėdę ir pan...“
Atsakykite sau: jei tai būtų tiesa, tai kodėl tiek daug žmonių, kurie puikiai mokėsi mokykloje, kurie yra išmintingi ir kompetentingi tam tikroje srityje, kurie turi puikų darbą, vistiek neišlipa iš nustatyto pajamų barjero ir nuolat kalba apie pinigų stygių?
 
Priežastis slypi žmogaus viduje. Tai yra nustatyta žmogaus pasąmonėje. Kas mėnesį gaunamų pajamų dydį apibrėžia mūsų vidinis termostatas, mūsų įsitikinimai, susiję su pinigais ir mūsų santykis su pinigais.
 
Ar norėtumėte...
 
·         Suprasti, kodėl Jūs gaunate tam tikrą nustatytą pajamų kiekį.
·         Atpažinti savyje slypinčius įsitikinimus, kurie riboja Jus pakelti savo pajamų lygį.
·         Išmokti lengvos ir labai paprastos pinigų valdymo sistemos.
·         Sužinoti, kaip skolą galimą paversti katalizatoriumi uždirbti daugiau.
·         Pakelti savo pasitikėjimą savimi, kas padės Jums atetyje uždirbti daugiau.
 

Jei į nors vieną iš šių klausimų atsakėte TAIP, kviečiame Jus į seminarą “Kaip padidinti savo pajamas?”.

 
Seminarą veda UAB „Saviugdos Mokykla“ generalinis direktorius Donatas Brikas. Donatas pats anksčiau apie pinigus kalbėjo kaip apie blogio šaltinį, o norą jų turėti daugiau asocijavo su gobšumu. Pradėjus užsiimti verslu, daugiau nei 3 metus įmonės pajamos buvo pastovios ir niekaip negalėjo „pramušti“ nustatytos ribos. Vėliau Donatas suprato, tai priklauso ne nuo išorėje esančių aplinkybių, o nuo jo paties ir įmonės „termostato“. Ir greičiausiasi kelias yra pakeisti su tuo susijusius įsitikinimus. Jau du metus UAB „Saviugdos mokykla“ apyvarta auga per metus auga daugiau 10 kartų. 
 
Seminare „Kaip padidinti pajamas“ Jūs:
 
·         Išmoksite lengvos ir paprastos pinigų valdymo sistemos.
·         Pakelsite savo finansinį termostatą į naują lygį ir dėl to jausitės puikiai.
·         Patikėsite tuo, kad Jūs galite uždirbti daug daugiau.
·         Gausite konkretų veiksmų planą, kaip su minimaliomis pastangomis papildomai uždirbti sumą, kurią sumokėjote už seminarą.
 
Kiek gi kainuoja seminaras?
 
Seminaro kaina 3.99 Eur. Ir šią kainą mes parinkome neatsitiktinai. Donatas Jums duos veiksmų planą, kurį padarius tik vieną kartą, (nesvarbu kiek jūs dabar pajamų turite), jūs garantuotai uždirbsite papildomai šią pinigų sumą.
 
Dėmesio! Šiame seminare Jūs nesužinosite greitų ir rizinkingų praturtėjimo formulių. Šis seminaras tiems, kurie yra pasiruošę dirbti su savimi ir nuolatos tobulėdami sukurti daugiau gerovės sau ir savo artimiems žmonėms. Jei esate vienas iš tų žmonių, kviečiame jus į 3 valandų seminarą„Kaip padidinti pajamas“.
 
Registruokitės dabar!

 

—————

Back