Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Pozityvumo šalutinis poveikis

21/05/2015 13:01
Aš esu pozityvus. 
 
Dažnai klausi savo kolegos? Kaip gyveni? - Gerai, puikiai, nerealiai, wow ;) Kaip sekasi? - Nerealiai :). 
Kuo toliau, tuo labiau sutinkame savo gyvenimuose pozityvių žmonių. Ar tu esi toks? Ar kiekvieną dieną daugiau pozityvių minčių, įsitikinimų, nei neigiamų? Jei nesi toks ir tavo gyvenime daugiau negatyvo, tai susimąstyk greičiau.. Jau seniai įrodyta, kad pozityvus mąstymas padeda lengviau pasiekti savo tikslų, geriau jaustis gyvenime, pritraukti daugiau sėkmingų žmonių aplink save, net pozityvūs žmonės lengviau susitvarko su juos užpuolusiomis ligomis..
 
Ką būdamas pozityvus kartais pamiršti.
 
Siūlau nebėgti nuo negatyvių minčių, jausmų. Jei tave aplanko tas jausmas ar mintis, tai nepulk iš karto užglaistyti pozityvumu ir apsimesti, kad nebėra negatyvo. Siūlau pastebėti tą negatyvią mintį, suprasti ją, pagalvoti iš kur ji kyla ir tada ją neutralizuoti pakeičiant į pozityvią mintį. Tau atrodo tai sunku? Tai tikrai paprasta. 
 
Problema, kad mes bandome pabėgti nuo savo neigiamų minčių, jausmų ir bėgdami dažniausiai neišspendžiame problemos. Ji lyg apgražinama pozityvumu, tačiau bet kada vėl gali išlysti.
 
Neseniai išbandžiau holistinio paleidimo metodą, kurį pristato www.absoliutilaisve.lt Dainius Gudonis. Jei jauti, kad šis metodas tau labiau padės identifikuoti, kas tavyje yra neigiama ir padės tai pakeisti į teigiama - pradėk gilintis į jį. Tiesa - gilintis beveik nereikia, bes tai yra labai paprasta, tik kainuoja apie 70 eur ;)
 
Saulius Bagdonas

—————

Back