Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Darbas su užsidegimu (real)

11/05/2009 10:11

Kiekvieną rytą eidamas sportuoti matau gatvės prižiūrėtoją. Jis vyrukas, apie 40 metų - valytojas, tvarkytojas. Atrodo, kad nieko paprasta tačiau. Kai pamačiau kaip energingai jis šluoja dulkes bei renka šiukšles, stabtelėjau ir pagalvojau - "iš kur jis toks, iš kur tiek entuziazmo, energijos, užsidegimo"?  Šis darbininkas gi dirba už minimalią algą, o taip "ardosi", skuodžia savo gatve, su šluota taip energingai mosuojasi. Įdomu tai, kad jis nuolatos būna su baltiniais. Galvoju, "kad kostiumo tik betrūksta".

Paklausiau jo - "iš kur tiek energijos"!!!

Jis atsakė: -"Negeriu, nerūkau, o sportuoju". Štai, koks požiūris! Nuėidamas atsisukau ir valytojas kaip koks sportininkas pries treniruotę, pasišokinėdamas suko rankas.

Manau, kad toks žmogus, nors ir dirbantis "tokį" darbą (juk kiekvienas renkasi) yra puikus pavyzdys kaip reikia dirbti -

  • mylėti savo veiklą,
  • darbą atlikti 110 %,
  •  įprasminti savo veiksmus,
  • būti patenkintu gaunamais rezultatais.
  • ...

Tikiu, kad su tokia energija jis gali turėti savo valytojų komandą ir įkurti valymo paslaugų kompaniją, tapti jos vadovu.

Nesvarbu, ką dirbate, kur dirbate, jei tai jus "veža", padarysite darbą 110%.  Todėl labai svarbu pasirinkti tinkamą veiklą.

—————

Back