Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Automobilis ir aš

30/06/2009 07:54

Automobilis ir aš

Dabar jau nei vienas nebeįsivaizduoja savo dienos be automobilio. Kiemai užkimšti, gatvės pilnos riedančių mašinų. Dar prieš 100 metų neįsivaizdavo niekas, kad taip pasikeis pasaulis. Ankščiau buvo baiminamasi, kad nuo arklių "išmetamųjų.." visi miestai užsikimš, tačiau dabar kiekvieną dieną kvėpuojame CO2 ir viskas gerai. Visi mes susiję su automobiliais ir nesvarbu ar vairuojame ar ne.

Bet pereikime prie svarbesnio klausimo. Kokia svarba automobilio tavo gyvenime? Ar automobilis suteikia laimės? Kokio brangumo turi būti automobilis, kad jaustumsi gerai? Ar auto - tik susisiekimo priemonė ar tavo statuso rodiklis? Kodėl dažnai džipas turi pirmenybę kelyje?

Kad automobilis svarbus niekam nelyla klausimų, tačiau ar geras automobilis yra gero, sėkmingo gyvenimo rodiklis? Daugelis įsivaizduoja, kad jei žmogus važiuoja gera, blizgančia mašina, jis yra "kietas".  Pastebėjote, kaip dažnai "reikia" pasitraukti iš kelio geresnei mašinai? Žmonės įsivaizduoja esantys galingesni, kai sėdi prie galingo automobilio vairo. Tokia galinga jėga ir savivertė atsiranda. Žinau tą jausmą. Tačiau manau, kad privalome suvaldyti savo pasipuikavimą ir būti kuo kuklesni ir drausmingesni vairuotojai, praleisti vienas kitą, padėkoti ir elgtis kaip džentelmenams gatvėje, o  ne.

Kas tau yra automobilis - galimybė pasirodyti prieš kitus ar susisikiemimo priemonė bei daiktas, teikiantis malonumą? Gaila, kad Lietuvoje uždrausta naudoti tamsintus langus, nes tada galėtume laisvai pasislėpti už savo Porsche automobilio langų - niekas nematytų, kad esame jame būtent mes. Juk nereikia "pakazūchos".

Automobiliui dažnas žmogus skiria daug laiko ir lėšų. Tobulina jį, "tiuninguoja", valo vos ne kiekvieną dieną. Dažnai rūpinasi savo BMW daugiau nei savimi ar santykiais su kitais žmonėmis. Geras auto yra puiku, tačiau tai tik susisiekimo priemonė ir mano nuomone, jis turi tarnauti mums, o ne mes jiems.

 

 Ar su šiuo važiuoti nori??? :)

—————

Back


Automobilis tavo gyvenime

No comments found.