Sėkmė - tai tavo požiūrio į gyvenimą vaisius.


Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija"

24/04/2010 17:36

Čia aprašytos kelios labai geros knygos Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija" pasiskolintos ištraukos.  Butinai siūlau įsigyti šią knygą.

Visų pirma - kas tai kūrybinė vizualizacija. Tai procesas, leidžiantis sutelkti mintis į tai, ko trokštate, o ne į tai, ko vengiate. Tinkamai naudojant kūrybinę vizualizaciją, mintys ima dirbti tam, kad gautumėte tai, ko norite.

Kūrybinė vizualizacija  yra menas savo mintyse kurti paveikslus, vaizduojančius, kaip jūs gaunate tai, ko trokštate. Nesvarbu, kokia Jūsų padėtis šiandien, jūs naudojate savo kūrybinės vizualizacijos galią pritraukdamas prie savęs tai, ka nuolat galvojate. Jei manote, kad, sakykime, esate nalaimingas ar nepatrauklus, pasąmonė tai pavers realybe.

..Nuolat turite sutelkti savo dėmesį į trokštamą rezultatą. Taip pat galite turėti viską, ką galite vizualizuoti. Jūs galite norėti absoliučiai bet ko ir visiškai užtikrintai žinoti, kad taikydamas teisingo elgesio principus, galite tai pasiekti.

Pinigai. Prašyti daug pinigų nėra gera mintis. Pinigai patys savaime nelabai naudingi. Svarbiausia yra tai, ką galima su pinigais nuveikti. Todėl turėtumėte vizualizuoti bet ką, kam ruošiatės panaudoti  minėtus pinigus. Norite milijono vertės namo?Vizualizuokite jį. Nupieškite jį savo mintyse kiek galima aiškiau. Vizualizuokite namo kambarių skaičių, matykite, kaip tinkamai įrengtas vonios kambarys ir virtuvė. Vizualizuokite gamtą aplink ir vaizdus pro langus. Vaikštinėdamas po įsivaizduojamą namą jame praleiskite tiek laiko, kiek tik norisi. Įsivaizduoti savo svajonių namus yra daug paprasčiau, nei galvoti apie krūvą pinigų.

—————

Back